Blogg

Fika i regnet...

Det är en sen kväll och regnet öser ner när jag är ute i citykärnan och rastar mina två små killar som har nosar och päls. Här i centrum finns det inte riktigt lika mycket buskar att nosa på om man inte väljer att promenera i Stadsparken. Det väljer man helt klart inte en sen kolsvart kväll….. men vi har ändå hittat våra små ställen där det är spännande att nosa.

Denna kväll går jag på Sandwalls plats och ser till min glädje att uteserveringarna finns kvar så här i slutet av oktober!  Jag skrev om detta i Citybloggen när jag var iväg på mässa i Paris en vinter och upplevde hur alla satt ute på krogarna under filtar och myste med kaffe eller vin i minusgrader.

Just denna kvällen sitter det gäster ute på en av serveringarna på Sandwalls plats, regnet öser ner och smattrar på markistaket.

Det skiner ett varmt ljus från lampkronorna och mysfaktorn är skyhög i min mystabell. Jag hoppas det ösregnar nästa gång jag har möjlighet att gå ut en kväll och att man fortfarande har uteserveringen kvar. Då tänker jag ta på mig varmt, svepa om mig en filt och bara njuta av regnet, värmen och en kopp kaffe.

Kram Anna

citybloggen@outlook.com